Stačí tři slova: kvalita, design a česká výroba

Takto by se dala charakterizovat nová kolekce nábytku přední české značky Triant, která je na trhu více než 25 let. Po klasickém sortimentu, kterého se výrobce nevzdává, přichází na trh s novou řadou ATUA, která má moderní a přesto nadčasový charakter. Není vyrobena jako většina ostatního nábytku z dřevotřísky, ale z masivní spárovky, tedy pravého přírodního dřeva. Navíc je díky nepoužití vystouplých úchytek ergonomická. Úchytky nahrazují decentní lišty z masivního dubového dřeva. Čelní plochy jsou opatřeny matným laminátem.

Autorkou kolekce je česká interiérová designérka Iva Bastlová, která dodává "záměrem nebylo vytvořit kolekci nábytku, ale kolekci, kterou si zákazníci zamilují. Interiér je totiž osobní záležitost a na detailu a kvalitě zpracování opravdu záleží".Tento nábytek není sektor, vyrábí se na zakázku a jsou možné různé varianty. Není to běžné zařízení, je to také investice do kvalitního bydlení, avšak za příjemnou pořizovací cenu. Těmito slovy doplňuje nový sortiment majitel firmy Ing. Miloš Horák.Kolekce obsahuje nábytek do obývacího pokoje, jídelny, pracovny a také ložnice. Najdeme zde také čtyři sestavy do předsíní, jichž je na trhu opravdu poskromnu.

S prezentací nové kolekce to nekončí. Společnost po 25 letech pozměnila také své logo, které je nyní vzdušnější a poukazuje na historii firmy.

www.triant.cz

zpět na tiskové zprávy